Posted on

Har Bitcoin (BTC) styrke nok til at bevæge sig mod $ 10.000-mærket?

Gårsdagens tilbagegang af de fleste af mønterne bekræftede, at tyrene endnu ikke er klar til at opdatere deres lokale toppe. Med ingen undtagelse er alle de 10 øverste mønter faldet hen imod deres understøttelseszoner.

Mens Bitcoin (BTC) har mistet meget mindre end altcoins, er dens dominansrate styrket og ligger nu på 64,3%.

Nedenfor er de relevante data for Bitcoin Era, og hvordan det ser ud i dag.

BTC / USD: Kan det nuværende afvisning føre til $ 10.000?

Bitcoin (BTC) afslutter ugen med et tab på 3,30%, mens dens kurs (siden i går) forbliver relativt uændret. Tyrene købte den førende mønt tilbage på $ 8.900-mærket.

Ser man på 4H-diagrammet, kan de erhvervsdrivende muligvis forvente en kortvarig vækst mod $ 9.350- $ 9.400-området, hvor det meste af likviditeten er placeret. Desuden er salgsvolumen næsten ikke-eksisterende, hvilket betyder, at bjørnerne er tør for brændstof for at fortsætte med at skubbe hastigheden yderligere ned. Således er der dannet en bullish divergens på Relative Strength Index (RSI), der bekræfter tyrefægtens potentiale.

Ser man på den daglige tidsramme, har den sidelæns tendens fortsat i cirka 2 måneder. I øjeblikket er hverken oksen eller bjørnene i kontrol. Handelsvolumen er lav; der er imidlertid interesse mellem $ 9.500 og $ 9.600 intervallet, hvor et højt likviditetsniveau koncentreres.

I dette særlige tilfælde er der stor sandsynlighed for at se Bitcoin (BTC) handle nær det øverste niveau af kanalen på $ 9.800

Den sidelæns tendens dominerer også det ugentlige diagram. Imidlertid er en opadgående tendens mere sandsynlig end en opdatering af de lokale bundbund. Handelsvolumen er på mellemlangt niveau, og tyre køber hvert fald tilbage, som sælgerne bringer. Den aktuelle tilbagevenden kan muligvis være en anden chance for købere til at komme tættere mod $ 10.000-mærket. Derudover er Bitcoin’s likviditet høj på dette niveau.